Yoga

Because punching people is frowned upon.

Vi tilbyr yogatimer til all slags ulike anledninger, der målet vårt er at alle – uavhengig av alder, kjønn, størrelse, forkunnskap og erfaring – skal kunne finne en variant som passer. Vi har et yogarom på gården med plass til opptil 10 personer, hvor vi kan tilby både private timer og gruppetimer. Vi kan også holde kurs (f. eks. 8 eller 12-ukers) for både nybegynnere og viderekomne. Ta gjerne kontakt for et tilbud.

Veiledende priser:

  • Private yogatimer: Fra kr. 350,- pr. time.
  • Gruppetimer på gården: Fra kr. 150,- pr. person pr. time (muligheter for klippekort m/rabatter)
  • Arrangementer (utdrikningslag, vennereise, team-building, etc.): Fra kr. 750,-

Vi instruerer i Hatha yoga, og fokuserer på samspillet mellom pust og bevegelser, kropp og sinn. Vi jobber med styrking av kjernemuskulaturen, fleksibilitet og balanse. Hver time starter med pusteøvelser og oppvarming, hoveddelen består av varierte posisjoner/asanas og så avsluttes timen med avslapning og meditasjon/mindfulness øvelser. Vi tar oss selv ikke for høytidelige, og kan tilpasse både nivå og opplegg til enhver anledning.

Vi er begge Yoga Alliance sertifiserte yogainstruktører med RYT 200 sertifiseringsbevis fra hhv. Ayuryoga Eco-Ashram (Kittil) og Yoga Vidya Retreat (Helena) i India. Vi hadde faste yogatimer på Gullbring Kulturanlegg i Bø fra 2013-2017, inkl. faste timer for ungdom i Bø Skiskytterlag i 2017. Siden da har vi arrangert alt ifra barnehage-yoga i Rollag til førski-yoga i Alpinsenteret i Uvdal, og er alltid på utkikk etter nye og overraskende måter å utvikle oss på.